Nordeye huolehtii autoalan yrityksen kalustosta

Autoalan yrityksestä voi löytyä monenlaista kalustoa. On tietysti tärkeää huolehtia kaikenlaisen kaluston käyttö- ja ajoturvallisuudesta – ja tässä alan asiantuntija – Nordeye – voi auttaa autoalan yrittäjää!

Näy ja näe pimeässä

Nordeye voi auttaa autoalan yrittäjää monin eri tavoin. Yksi tärkeimmistä tavoista on se, että yritys auttaa autoalan yrittäjää sekä näkymään että näkemään pimeässä. Sen valikoimista löytyy nimittäin erilaisia varoitus- ja ajovaloja, jotka auttavat turvaamaan yrittäjän selustan. Pimeällä ajaminen on erityisen stressaavaa jopa kokeneelle autoalan yrittäjälle, mutta Nordeye auttaa vähentämään tätä stressiä! Koska autoilun saralla tapahtuu jatkuvasti muutoksia, kannattaa turvallisuuteen liittyvät asiat jättää suosiolla alan ammattilaisen harteille!

Kannattaa tutustua yrityksen monipuolisiin valikoimiin ja varmistaa, että oman yrityksen kalusto näkyy mahdollisimman hyvin ja mahdollisimman kauas myös pimeällä ja että yrityksen kuljettajat näkevät mahdollisimman hyvin myös pimeällä ajettaessa. Ajo- ja työturvallisuuden parantaminen on Nordeyen sydämen asia ja olemmekin sitä mieltä, että tämä sama tavoite tulisi ottaa sydämen asiaksi ihan jokaisessa autoalan yrityksessä!