Tuunaa autostasi omannäköisesi ajopeli – 3 vinkkiä

Useimmat autonostajat valitsevat ajopelinsä sen merkin, mallin, värin tai muiden teknisten ominaisuuksien perusteella. Aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista ja huokea hinta saattaa olla ostopäätöksen ainoa perustelu.

Sekä uudesta että muutaman omistajan käyttämästä autosta on kuitenkin mahdollista saada omannäköinen pienellä vaivalla. Siinä missä Partyking.fi auttaa sinua järjestämään persoonalliset juhlat, me neuvomme, kuinka saat autoosi henkilökohtaisen vivahteen!

Vaihda väriä, lisää vauhtiviivoja

Auton uudelleenmaalaus tai kuviointi teipeillä on nopea tapa saada kulkuvälineesi näyttämään uudelta. Automaalaamoiden käyttämät materiaalit ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Voit valita mieleisesi sävyn, mutta muista, että pohjamaali vaikuttaa lopputulokseen. Keskustele aina asiantuntijan kanssa, jotta valmis väri vastaa mielessäsi ollutta sävyä mahdollisimman tarkasti.

Autonmaalauksen lisäksi autoteippaus on toinen tapa kääntää katseita. Autoihin teipattavat kuviot voivat olla mitä vain ja ilmentää persoonallisuuttasi täydellisesti. Voit valita valmiista kuvista tai viedä teippamoon hahmotelman omasta visiostasi.

Vanteet ja renkaat loistaviksi

Maalausta ja teippaamista edullisempi tapa tuunata omaa ajoneuvoa on vaihtaa vanteet ja renkaat. Turvallisuudesta ei tule tietenkään tinkiä, mutta muuten voit valita vanteidesi mallin ja värin mielesi mukaan. Vanteisiin voidaan laittaa neonvaloja ja kuvioita, jotka saavat kadunkulkijoiden päät kääntymään.

Pakoputkisto laulamaan

Korin ja jousitusten muutostöiden lisäksi moni tuunaa autonsa pakoputken uuteen uskoon. Yhden pakoputken sijaan ajoneuvosta löytyy kaksi, ellei jopa neljä putkea. Käyntiin pärähdys ja kaasutus kuuluvat kauas!